Livrare si taxe

Pentru comenzile de pana la 199 RON produsele se livreaza prin intermediul serviciului de mesagerie al Postei Romane sau Curier (in aria Fan Courier). Taxa de expediere pentru oricare dintre modalitatile de transport, este de 16 RON.

Pentru comenzile de peste 200 RON, livrarea este gratuita prin Posta sau Curier (in aria Fan Courier), dupa preferintele dumneavoastra.

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. Deira.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor.

Termenul de livrare a produselor cumparate, se incadreaza intre 2 si 5 zile lucratoare (prin posta) sau 24 ore (prin curier), din momentul confirmarii pe e-mail a expedierii coletului.

In cazul expedierii prin posta, in interval de 2 si 5 zile lucratoare, in functie de zona in care se face expedierea, la adresa indicata in formularul de comanda, veti primi un aviz postal de instiintare. Daca nu primiti avizul de la posta, va rugam sa contactati oficiul postal de care apartineti, pentru a verifica daca ati primit coletul.

In cazul expedierii prin Curier, in situatia in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

PLATA produselor comandate de pe site-ul www.deira.ro, se poate efectua in avans sau la livrarea acestora. Deira.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate face prin transfer bancar sau mandat postal. 
Plata la livrarea produselor se efectueaza in sistem RAMBURS (platiti in momentul in care ridicati/primiti coletul).

Va multumim pentru vizita facuta acestui site.

Orice sugestie sau comentariu este binevenit intrucat suntem o companie ce cauta in permanenta sa isi imbunatateasca serviciile si sa satisfaca cerintele tuturor clientilor.

Contacteaza-ne:
e-mail: office@deira.ro

Sediu Social:
Str. Pantazica Gabriel, nr. 7, Loc. Popesti-Leordeni, jud. Ilfov.

Telefon:
0754.429.970

Program:
Luni - Vineri intre orele 09.00-17.00